Sponsor Bağlantılar

Sayaç

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Kandemir Mercan Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantı
Uğur Polat Kimdir?

Kandemir Mercan yani Uğur Polat 1978 Ankara Sanat Tiyatrosuna katıldıktan sonra 1981 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. 16 yıldır Devlet Tiyatrolarında sahne alan '' Salkım Hanım'ın Taneleri '' filmi sayesinde '' Antalya Altın Portakal '' da '' En iyi Erkek Oyuncu '' ödülüne layık görülmüştür.

Uğur Polat Sıcak Saatler, O da Beni Seviyor, Salkım Hanım'ın Taneleri, Devrim Arabaları gibi bir çok film ve dizide rol almış başarılı bir oyuncudur.

Kandemir Mercan Kimdir?

Kandemir Mercan '' Ulan İstanbul '' dizisinin başrol oyuncularındandır. Ulan İstanbul çetesinin lideri, abisi, babasıdır. İkinci hayatını yaşayan Kandemir Mercan ilk hayatında okul aşkı olan Sanem ile evlenmiştir. Herşey yolunda giderken bir gece hırsızlık suçundan tutuklanmıştır. Sanem ve kızı Elif'i hayatında bir daha hiç görmedi. İkinci hayatında ise birinci hayatında kendisinden çalınan ne varsa hepsini geri almayı kafaya koymuştur. Şuçluluğun içinde adalet vardır felsefesi ile hareket etmektedir. Ekibi ile birlikte son kez iş yapmak için İstanbul'a Kandemir Nevizade olarak geri dönmüştür. Kandemir Mercan'ın en son isteği ise iş bittikten sonra kızı Elif'in karşısına çıkmaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder